whiteshark logo white

 

White Shark er noe helt for seg selv. Det er en familiebåt som vil passe alle i familien. En luksusbåt blant skjærgårdsjeeper og en perle for øyet. Kvalitet, holdbarhet og meget gode sjøegenskaper er det White Shark er så viden kjent for. Det er en kvalitet som du ikke bare ser – du føler den også hele tiden.

WhiteShark båtene er derfor blitt kjent for:

• Meget høy kvalitet
• Ekstremt sjødyktige og stabile skrog som gir fenomenal komfort også i dårlig vær.
• Bekymringsfri/Enkel vedlikehold
• Høy finnish
• Meget god holdbarhet
• Høy sikkerhet.

NB!! Båtene som selges i norge vil se noe annerledes ut enn disse på bildene, da de er redesignet og tilpasset det nordiske marked.


WhiteShark 206

White Shark 206 er en sjøsterk båt med mange muligheter, den egner seg meget godt til turer med familien, vannskikjøring, fiske og dykking. Den har også toalettrom

WhiteShark 226

White Shark 226 har som 206 ́n den samme flotte konsollen med eget toalettrom. I tillegg har den et liten sovekabin i baugen under U-sofaen. Som også kan benyttes som ekstra stuverom.

WhiteShark 246

White Shark 246 er en stor skjærgårdsjeep med masse plass og meget store stuverom der man får plass til alt av ønskelig utstyr og har selvfølgelig de samme flotte sjøegenskaper som alle de andre White Shark båtene. White Shark 246 har mange store stuverom og minicabin med toalett.

WhiteShark 296

Det er vanskelig å drømme om en mer eksklusiv og praktfull åpen båt enn White Shark 296. Rask cruising på over 50 knop sammen med luksuriøs komfort, plass og praktiske løsninger tilbyr en unik og ny opplevelse innen skjærgårdsjeeper.


WhiteShark 228

White Shark 228 er minste modellen ii Sundeck-serien og er bygget på det samme skroget som White Shark 226. Den har de samme myke og behagelige sjøegenskapene. En Sundeck-modell som med sin store cabin og mange praktiske løsninger innbyr til lengre turer også i farvann med urolig sjø.

WhiteShark 248

White Shark 248 er en Sundeck-modell som med sin store solseng på fordekket og sin store cabin innbyr til flotte turer på fjorden. Med toalett i separat rom egner båten seg til lengre weekend-turer. White Shark 248 er bygget på samme skrog som 246 og har de samme utrolige sjøegenskapene. Mange flotte og praktiske løsninger gjør den til en meget brukervennlig landstedsbåt.

WhiteShark 268

Utvid horisonten med en White Shark 268 Sundeck. En meget komfortabel og behagelig båt som med sitt flotte skrog er bygget etter de høyeste standarder i ren White Shark tradisjon. To store soldekk, en stor og praktisk sittegruppe i cockpit, toalett i separat rom samt en stor cabin med midt-cabin gjør dette til en weekendbåt for hele familien.

WhiteShark 298

White Shark 298 Sundeck er den største båten i Sundeck-serien. En utrolig kom- fortabel og behagelig båt som med sine utrolige sjøegenskaper innbyr den til lang- turer også i grov sjø. Ett stort soldekk i front, en stor og praktisk sittegruppe i cockpit, toalett i separat rom samt en stor cabin med midt-cabin gjør dette til en lang-weekendbåt for hele familien.

ShowRoom Oslo:

Strømsveien 324, 1081 Oslo

Åpningstider:
Tirsdag og Torsdag 17.00-21.00
Lørdag 12.00-16.00

Andre dager etter avtale, også Søndager.

Tlf: 90 93 60 91
Mail: mail@baatimport.no

Orgnr: 996 934 152