MOB+  Trådløs dødmannsknapp

Vi tenker sikkerhet for våre kunder. Og leverer nå MOB+ trådløs dødmannsknapp på alle våre båter som har el-start og kontrollenhet.

Følgende medfølger:

-Trådløs MOB enhet
-1 stk armbånd
-Båtenhet med antenne, ferdig installert
-Brukerveiledning


Hva er MOB+?

I en verden fylt av elektronikk er det nesten merkelig den trådbaserte dødmannsknappen fortsatt eksisterer: WiMEA er en elektronisk styrt, trådløs dødmannsknapp som passer for alt fra joller til yachter. Nå er den her, med alle elektronikkens muligheter som gir brukeren frihet og ekstra sikkerhet på kjøpet.

Generelt om systemet

MOB+  består av 1 stk armbånd, 1 stk trådløs MOB enhet og 1 stk Båtenhet til montering i båten med kabler. Mob+ Båtenhet installeres i båten, så nærme styreposisjonen som mulig. Du kobler deg til Båtenheten ved å trykke på MOB-enheten i det du går ombord i båten. Grønt lys og lydsignal bekrefter tilkobling og lar deg starte båten. Ved fall over bord stoppes båten automatisk, enten ved at MOB-enheten er under vann eller at den befinner seg 10-15 meter fra Båtenheten. 6 sekunder etter automatisk stans kan eventuelle passasjerer direkte foreta gjenstart av motoren for å berge personen(skipperen) i vannet. Når du forlater båten trykker brukeren en gang på MOB-enheten for å koble seg fra.

MOB-enheten kan brukes i medfølgende armbånd eller legges i lomme på klær og i redningsvest.

Man kan lagre opptil 20 MOB-enheter per Båtenhet (hvis det pares mer enn 20 enheter overskrives minne av fra første paringer automatisk). Opptil 4 MOB-enheter kan være tilkoblet samtidig.

Les mer om produktet på produsenten sine hjemmesider

 

ShowRoom/Verksted:

Strømsveien 324, 1081 Oslo

Tlf: 90 93 60 91

Mail: mail@baatimport.no

Orgnr: 996 934 152
            Åpningstider:

Tirsdag og Torsdag 17.00-21.00

Lørdag 12.00-16.00

Andre dager etter avtale, også Søndager.